Welkom op onze website!

Ik ben Els Dingemanse en geef al 23 jaar met veel plezier autorijles. Eerst deed ik dat op franchise-basis bij een rijschool in Koudekerke, maar toen de franchise-geefster in 2014 stopte, ben ik de uitdaging aangegaan om mijn ervaring in een nieuw jasje te stoppen en onder eigen naam verder te gaan:

 

Inmiddels hebben we door de grote toeloop van nieuwe leerlingen een team van 5 instructeurs gevormd en verzorgen we opleidingen op zowel handgeschakelde als automatische lesauto’s. We kunnen leerlingen kennis laten maken met de meest moderne, slimme technieken zoals Adaptive Cruise Control en Radar Brake Support.

Profiteer van onze ervaring en laat je veilig, vertrouwd en voordelig begeleiden op weg naar het behalen van jouw rijbewijs. We zorgen voor een ontspannen sfeer in de auto, omdat we het belangrijk vinden dat onze leerlingen op een goede, maar ook leuke manier leren autorijden.

Alle instructeurs van onze rijschool zijn speciaal gecertificeerd, zodat ze ook leerlingen met faalangst of bovenmatige spanning de helpende hand kunnen bieden.

Je autorijbewijs halen is tenslotte een mijlpaal in je leven, dus moet je met een glimlach op die tijd kunnen terugkijken.

Mogen we jou ook verwelkomen?
Stap in bij rijschool Dingemanse!
Met vriendelijke groet,
Els

Laat hier je telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op!

Wanneer op "verzenden" wordt gedrukt, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en de privacy verklaring.